VOgmask.ba

Informacije za kupce

Prije svega, važno je biti odgovoran. Više od 19 godina smo prisutni na tržištu Bosne i Hercegovine. U skladu sa time, posao shvatamo ozbiljno i odgovorno, a tako mu i pristupamo. Ekspanzija podrazumijeva i razvoj različitih prodajnih kanala, tako da smo se potrudili našim kupcima da obezbijedimo online prodaju, Fokusirani smo na naše kupce, dobavljače i uposlenike, kreirajući poslovnu politiku uzajamnog povjerenja i poštovanja. 

VOGMASK je lider u rastućoj kategoriji proizvoda osmišljen kako bi pomogao ljudima da se kreću sve zagađenijom planetom. Zaštitne maske za lice uobičajeni su dodatak u zemljama kao što su Japan, gdje se sprečava širenje bolesti, i u Kini, gdje se često koriste kao zaštita od alarmantno visokih zagađenja zraka u zemlji.

Vogmask je certificirana respiratorna maska po EU direktivi 89/686 / EEC (Direktiva o ličnoj zaštitnoj opremi) sa CE oznakom EN149: 2001 + A1: 2009, Korejskog ministarstva sigurnosti hrane i lijekova KF94, GB2626-2006 Osobna zaštitna oprema certificirana KN95, a u skladu je sa Učinkovitost filtriranja NIOSH N99 kako je navedeno u 42 CFR, dio 84.181.

Vogmask NIJE klasificiran kao maske za spriječavanje bolesti.

Projektovane da budu najudobnije, najbolje odgovarajuće maske na svijetu. Odlikuje se trodimenzionalnim dizajnom maski koji omogućavaju prostor za vaše usne i usta. Maska je pričvršćena na lice spandexom bez lateksa, rastezljivim ušnim petljama i oblogom maske za najugodnije  prijanjanje. Aluminijska traka za nošenje koji se savija, omogućava sigurnu vezu preko mosta nosa. Moderan oblik i dizajn za lagodno nošenje maski.

Sada, kada ste upoznati sa Vogmask maskama, dozvolite nam da vas upoznamo sa pravilama webshopa.

01

SIGURNA INTERNET KUPOVINA

Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete E-PAY način plaćanja i onda ćete biti usmjereni na sigurnu stranicu
gdje ćete unijeti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Svoju narudžbu možete platiti i direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu odabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste unijeli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji BiH ili putem interneta ako imate internet bankarstvo na svome telefonu ili računaru

02

ISPORUKA

Maske dostavljamo sopstvenom službom za dostavu ili brzom poštom na adresu kupca. Rok isporuke je 3 radna dana, ukoliko su svi artikli dostupni na skladištu.  Cijena dostave iznosi 10 KM za pošiljke na teritoriji Bosne i Hercegovine. 

Za naše susjedne države, R. Hrvatsku i Srbiju, omogućili smo isporuku maski po jedinstvenoj cijeni od 20 KM koje se šalju putem Pošte. Skrećemo pažnju da primatelj može biti odgovoran za plaćanje poreza i drugih dadžbina svoje države ako takvi postoje. Rok dostave za međunarodne pošiljke iznosi do 12 radnih dana i to ne uključuje eventualno zadržavanje na carini.

03

REKLAMACIJE I POVRATI

Korisnik ima pravo u roku od osam (8) dana od dana dostave proizvoda na reklamaciju kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni. CITY Group d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, Korisniku zamijeniti proizvod s novim u roku trideset (30) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na adresu navedenu na obrascu za reklamaciju.

Korisnik najavljuje povrat kupljenih proizvoda putem dopisa koristeći osobne podatke koje je koristio prilikom unosa vezanih uz kupnju. Dopis možete poslati putem emaila na adresu webshop@vogmask.ba. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu Prodavnice. Troškove povrata proizvoda snosi Korisnik.

Korisnik je obavezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena).

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija na proizvod neopravdana ili da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja i/ili upotrebe, tada CITY Group d.o.o. nije dužan dostaviti zamjenski proizvod. Reklamirani proizvod bit će vraćen Korisniku o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za zamjenom.

Ukoliko je zahtjev za zamjenom opravdan CITY Group d.o.o. će poslati novi proizvod a trošak ponovnog slanja proizvoda snositi će CITY Group d.o.o.

Ukoliko je došlo do pogreške prilikom pakiranja naručenih proizvoda te kupac nije dobio naručeni proizvod već neki drugi, dužan je navedeno prijaviti putem dopisa obrasca za reklamaciju u roku od osam (8)radnih dana. U tom slučaju, Korisnik vraća krivo isporučen proizvod na trošak CITY Group d.o.o., koji se obavezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca (sukladno zahtjevu Korisnika) u roku od petnaest (15) radnih dana od zaprimljenog krivo isporučenog proizvoda.

Ukoliko Korisnik nije dobio naručeni i plaćeni proizvod, dužan je to prijaviti u roku od osam (8) radnih dana od dana očekivanog dolaska naručenog proizvoda putem obrasca za reklamaciju ili putem kontakata objavljenih na Internetskoj stranici. CITY Group d.o.o. je u tom roku dužan utvrditi što se dogodilo sa reklamiranom pošiljkom te Korisnika obavijestiti o daljnjem rješavanju reklamacije.

Obrazac za reklamaciju možete naći NA OVOM LINKU.

Ukoliko želite povrat novčanih sredstava, slanje kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku od 8 dana od primitka paketa. Povrat novca će biti izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Ukoliko je narudžba plaćena karticom, novac će biti vraćen na karticu. Prilikom slanja naručenog artikla, trošak poštarine snosi kupac. 

Veoma važna napomena, zbog specifičnosti artikla, isti se mora vratiti u neoštećenoj, originalnoj i fabrički zapakovanoj ambalaži u kojoj je i isporučen, u suprotnome, ne uvažavamo povrat robe kao ni sredstava za otpakovan proizvod. Stanje vraćenog artikla je isključivo odgovornsot kupca. Ljubazno vas molimo da pratite procedure na našim stranicama za povrat i zamjenu roba te ispunite obrazac za povrat.

04

NAŠ KONTAKT

Prilikom slanja artikla na našu adresu obavezno navedite ovu adresu:

VOGMASK BH
CITY Group d.o.o.
Grbavička 107
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Svoju pošiljku možete najaviti:
a) putem e-maila: info(at)vogmask.ba ili
b) na broj telefona 033 711 260

Kurir brze pošte će vam prilikom preuzimanja paketa gotovinski naplatiti iznos od oko 10 KM. Napominjemo da je kurirskoj službi potrebno okvirno 3 radna dana za prijevoz paketa u svakom smjeru te molimo za strpljenje dok obradimo vaš zahtjev za zamjenu ili povrat.

Radno vrijeme nam je od 8h do 16h. Subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo.